Розлучення по–американськи

05.10.2012
Розлучення по–американськи

Мена Суварі.

Зірка «Краси по–американськи» Мена Суварі офіційно поповнила лави завидних наречених Голлівуду. Днями її шлюборозривний процес із 25–річним промоутером Саймоном Сестіто, який тривав майже десять місяців, успішно завершився. Саймонові зрештою довелося відмовитися від «аліментів», які він спершу вимагав у багатої дружини.

Коли Мена подала на розлучення, хлопець образився й заявив у суді, що вимагає від неї щомісяця по 17 тисяч доларів — очевидно, як компенсацію за щастя, яке дарував у шлюбі. При цьому Сестіто пояснив, що «звик щодня обідати в дорогих ресторанах» і витрачає на це в місяць не менше 3 тисяч доларів. Оскільки його власний бізнес останнім часом майже не приносить прибутків, довелося залізти в борги і стати утриманцем батьків…

Проте Мену, на рахунку якої є принаймні з десяток мільйонів, скарги колишнього на тяжке життя не розчулили. Вона категорично відмовилася виплачувати Саймону будь–які гроші, і йому зрештою довелося з цим змиритися.

Для 33–річної Суварі цей шлюб був уже другим — у 2000—2005 роках вона була заміжня за оператором Робертом Брінкманом. Із Сестіто Мена познайомилася 2007 року на кінофестивалі в Торонто. У червні 2010–го пара одружилася в одній із приватних каплиць­ Ватикану. Наречена довго підбирала сукню, яка закрила б усі її татуювання. «Батьки Саймона — католики, і з мого боку було б неповагою з’явитися перед вівтарем у відкритій сукні з виставленими напоказ тату», — пояснила тоді Суварі.