Чужа «стабільність»

27.09.2012
Чужа «стабільність»

Чергових героїв реклами Партії регіонів — усміхнених і щасливих від «покращення» — «Україна молода» знайшла на іноземних сайтах. Після того як інтернет–користувачі «засікли» персонажів білбордів — сім’ю над написом «Від стабільності — до добробуту» — в американській фотобазі Shutterstock.com, ми виявили ще дві «покращені» родини з іноземною пропискою.

Фото, використане для ілюстрування «соціальних ініціатив Президента» на сайті Партії регіонів, ми знайшли на канадському сайті Balancenutrition.ca, що пропонує збалансоване харчування. Але замість «соціальних ініціатив» — Lifestyle. Creating f healthy and balanced. Тож можемо припускати, що і цю щасливу родину піарники ПР купили на якомусь іноземному файлообміннику, як і розробники канадського ресурсу.

А позаштатний кореспондент «УМ» Володимир Семків «детектував» інших щасливців, які наочно показують, що «За перше півріччя 2012 року в Україні усиновлено 1352 дитини». От тільки ця родина з двома дітьми — теж не українська. На сайті Arizonalifeinsurancequote.net вони підписані як «сім’я Аткінсів, Меса, штат Аризона». Знову виходить, що нашi «покращувачi» можуть знайти щасливих людей для реклами лише за океаном, а не у ввiренiй їм Українi.