Ну їх, тих вампірів

27.09.2012
Ну їх, тих вампірів

Зірка телесеріалу «Баффі — винищувачка вампірів» та фільму «Вероніка вирішує померти» Сара Мішель Геллар вдруге стала мамою. За даними американських таблоїдів, 35–річна актриса народила сина минулими вихідними в одній із клінік Лос–Анджелеса.

У Сари з чоловіком, актором Фредді Принцом–молодшим, є ще дочка Шарлотта, якій 19 вересня виповнилося три роки. А нещодавно подружжя відзначило ще одну приємну дату — десяту річницю весілля. А познайомилися вони в 1997 році на зйомках фільму «Я знаю, що ти робив минулого літа», і досі залишаються закоханими одне в одного. Принаймні так стверджують друзі пари, які переконують журналістів, що в Голлівуді рідко зустрінеш таку міцну сім’ю.

Раніше Сара Мішель ділилася секретом сімейного щастя: за її словами, головне — не забувати одне про одного у вирі повсякденних справ. «Стосунки — як квіти. Їм треба увага, щоб вони росли й розпускалися. Тому ми намагаємося проводити разом якомога більше часу», — каже актриса.

Вільного часу в Геллар зараз не бракує, адже ще в травні керівництво телеканалу The CW зупинило зйомки серіалу «Двійник», у якому вона грала одну з головних ролей і виступала продюсером. В інші проекти Сару Мішель поки не запрошували, але перед народженням дитини їй було й не до того.