ЦИТАТИ ТИЖНЯ

21.09.2012

Віктор Янукович,Президент України

— про радощі виборчого спорту:

— Жодний політичний сезон ще не приносив людям, як–то кажуть, радості... А вибори — це не спорт, хто переможе, а хто — ні, це волевиявлення громадян. Треба поважати виборців і не ділити на своїх та чужих.

(«Українська правда»)

Микола Азаров,Прем’єр–міністр України

— про оптимальність рішень свого уряду:

— Мене іноді дивує, коли доводиться зіштовхуватися з політиками, які мені з глибокодумним виглядом радять. Може, нам бракує освіти чи досвіду?» Я хотів би пошукати того розумника, який знаходив би більш оптимальні рішення, ніж ми!

(«Українська правда»)

Александр Кваснєвський,екс–президент Польщі

— про українські проблеми:

— Існують дві найважливіші речі для України – це скорочення бюджетного дефіциту та скорочення дефіциту демократії.


(«Українська правда»)

Юрій Луценко,ув’язнений екс–міністр внутрішніх справ

— про порядки у Менській колонії:

— Задовбує атмосфера, яку створюють наповнені власною значущістю «шістки», що постійно наїжджають зі столиці, збуджуючи переляканий місцевий персонал. Уся їх активність чітко вкладається у невмирущий радянський «закон клізми». Правило перше: кожна піпетка хоче стати клізмою. Правило друге: все робиться через зад.

(«Українська правда»)

Леонід Кравчук, Президент України в 1991—1994 рр.

— про своїх сусідів:

— Зараз ці гадючники навколо Києва. Один із них — поруч зі мною. Називається «Гостінний двор»... Я з ними вже борюся рік, щоб вони вночі не включали шалену музику «Мурка» і не стріляли феєрверки кожну суботу та неділю. Ви думаєте, я просунувся? Ні. Там святкують всі без винятку керівники — МВС, Генеральної прокуратури, податкової і т. ін. Як я можу боротися, коли вони приїжджають із собаками й охороною? У мене питання: мені виїхати кудись жити? Бо я, перший Президент України, не маю захисту в цій державі!

(УНІАН)