Аварія — подруга Ліндсей

21.09.2012
Аварія — подруга Ліндсей

Ліндсей Лохан.

І сміх, і гріх — Ліндсей Лохан знову заарештували. Цього разу «дівчинка–скандал» у Нью–Йорку підрізала на своєму «Порше Кайєнн» пішохода і втекла з місця події. На щастя, 30–річний чоловік відбувся легкими забоями та синцями, але у США водіям такого «хуліганства» на дорозі не прощають. Запам’ятавши номер машини, свідки події викликали поліцію, яка й затримала Ліндсі вже в готелі — за те, що втекла з місця аварії й не повідомила про неї «органам». Щоправда, склавши протокол, правоохоронці відпустили актрису, але тепер її ви­пробувальний термін знову опинився під великим питанням.

Лише за останні кілька місяців ЛіЛо кілька разів потрапляла в неприємні ситуації з кримінальним підтекстом. У червні її авто врізалося у вантажівку, а в серпні голлівудський мільйонер Сем Меджід запідозрив зірку «Поганих дівчисьок» у крадіжці цінних речей із його вілли під час вечірки.

Не все гаразд у 26–річної актриси й на роботі. Через недбале ставлення до своїх обов’язків Лохан може втратити роль у фільмі «Дуже страшне кіно 5» — як повідомляють американські таблоїди, до початку зйомок вона пропустила всі робочі зустрічі, навіть читання сценарію й обговорення гардеробу. А на зйомки взагалі не прилетіла, заявивши продюсерам, що погано почувається.