Парадіз для Параді

14.09.2012

Зірка «Піратів Карибського моря» Джоні Депп не втомлюється виявляти шляхетність i щедрість до екс–дружини Ванесси Параді. Актор придбав для колишньої маєток у Голлівуді вартістю понад 4 мільйони доларів. Вілла у середземноморському стилі має 540 «квадратів» і розташована на фешенебельній Малхолланд Драйв. За даними сайту нерухомості Zillow.com, у маєтку п’ять спалень, є басейн i джакузі. Агент нерухомості Крістофер Вестлі розповідає, що будинок розташований за 10 хвилин ходи від кіностудії, а з його вікон відкривається чудовий вид на місто.

Друзі припускають, що в маєтку разом зі співачкою житимуть двійко їхніх із Деппом дітей — 13–річна Лілі Роуз i 9–річний Джек. Сам Джонні, імовірно, не заперечуватиме, якщо там гостюватиме його «наступник», новий кавалер Ванесси, французький мультимільйонер Гай–Девід Гарбі. Подейкують, його кандидатуру Депп уже схвалив.

Депп i Параді не були в офіційному шлюбі, тож наче й не мусять ділити статки рівно навпіл. Утім подейкують, Джонні все ж має намір щедро відсипати колишній близько 160 мільйонів доларів, щоб розійтися по–дружньому з матір’ю двох своїх дітей. Після 14 років громадянського шлюбу Депп починає будувати нові амурні стосунки з 26–річною актрисою Амбер Хьорд, яка зіграла разом із ним у «Ромовому щоденнику».