Підстава для можливої революції

Підстава для можливої революції

Контроль за чесністю виборчої процедури 28 жовтня здійснюватиме консорціум «Національний екзит–пол–2012». Традиційно його організатором став Фонд «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва. До складу консорціуму увійдуть найавторитетніші соціологічні організації України — Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) та Український центр економічних і політичних досліджень ім. Олександра Разумкова. Партнером проекту також буде заснований «Демініціативами» громадський рух «Чесно».

Опозицію заклеїли

Опозицію заклеїли

Чорний піар крокує Черкащиною: в області невідомі зіпсували 35 білбордів «Об’єднаної опозиції». Про таке неподобство повідомили в обласній організації Комітету виборців України. На вуличних щитах ВО «Батьківщина» на гаслі «Ми їх зупинимо» заклеєно слово «їх», а знизу доліплено слово «Україну».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Останній мирний протест в Україні?

Останній мирний протест в Україні?

Два роки українська громадськість тримала оборону права на проведення мирних акцій протесту. Незважаючи на те, що найавторитетніший юридичний орган Європи — Венеціанська комісія — визнала законопроект №2450 «Про мирні зібрання» таким, що не відповідає не тільки загальноєвропейським нормам про права людини, а й прямо суперечить Конституції України, влада напередодні виборів вирішила по–своєму. Тож сьогодні у Верховній Раді закон, підготовлений ще урядом Тимошенко і залюбки підхоплений режимом Януковича, заплановано до розгляду і, можливо, прийняття. Воно й зрозуміло: на жовтневих виборах результати реального волевиявлення громадян і підсумкові дані контрольо­ваної владою ЦВК можуть суттєво відрізнятися. Тож Партія регіонів намагається убезпечити себе від можливих масових протестів.

Всі статті рубрики