Сюрприз ледь не задихнувся

31.08.2012

Аби зробити сюрприз своїй коханій, мешканець міста Чунцін, що в центральній частині Китаю, відправив їй самого себе... по пошті.

Як повідомляє сайт Orange News, молодий чоловік на ім’я Ху Сен звернувся до сервісу експрес–пошти, дав відповідні розпоря­дження й запакувався у велику картонну коробку, аби її доставили за адресою офісу його подруги. Однак у службі кур’єрської доставки трохи загальмували, і замість тридцяти хвилин транспортування розтягнулося на три години.

Доки Ху доставили за потрібною адресою, він почувався вже зовсім зле: в тісному ящику бракувало кисню. Вилізши з коробки, герой–коханець прагнув уже не своєї дівчини, а допомоги медиків. Ху Сен розповів, що намагався проробити дірку в стінці ящика, але картон виявився дуже щільним, до того ж він до останнього не хотів зіпсувати «сюрприз».

У кур’єрській службі сказали, що якби знали про вміст посилки, то не стали б виконувати замовлення. «Так, ми доставляємо тварин, але вони в процесі транспортування перебувають у спеціальних контейнерах, в яких вони можуть вільно дихати», — зазначили поштовики.