Тому що Том

28.08.2012
Тому що Том

Том Круз відтепер знову один із найзавидніших холостяків Голлівуду — днями їхній із Кейті Холмс шлюборозривний процес завершився, і колишнє подружжя офіційно отримало статус розлучених.

Судовий процес тривав недовго, оскільки пара швидко досягла згоди: Кейті не оскаржувала підписаний до весілля шлюбний контракт, а Том погодився, що їхня шестирічна дочка Сурі залишиться з мамою і бачитиметься з ним раз на тиждень.

Якби Кейті прожила з Томом більше 11 років, то, згідно з контрактом, могла б претендувати на половину його статків, які становлять щонайменше 250 мільйонів доларів. Однак пристрасть Круза до сайєнтології (нагадаємо, зірка «Місії нездійсненної» належить до керівної верхівки цієї секти) та спроби повністю занурити у свою релігію Сурі змусили Холмс порвати з Крузом раніше. І, відповідно, отримати значно скромніше відступне. За рішенням суду, 50–річний актор, для якого це було вже третє розлучення, щорічно виплачуватиме 400 тисяч доларів аліментів на утримання доньки, а також покриватиме її медичне страхування та навчання у школі й коледжі до повноліття Сурі.

Кейті з багатства екс–чоловіка не дістанеться ані цента. Але 33–річна актриса не сумує й готується до участі у бродвейському мюзиклі та презентації свого модного бренду Holmes&Yang на Нью–Йоркському тижні моди.