ЦИТАТИ ТИЖНЯ

10.08.2012

Олег Тягнибок,
лідер ВО «Свобода»
— про ставлення українців до вчинку Президента:

— Розчерком пера Янукович також вказав місце придворній інтелігенції, (...) яка ось уже 21 рік у шароварах розказує про «менше зло», компроміси і толерантність, яка готова за першим помахом українофоба сісти в літачок, щоб полетіти на прийом до Януковича і на колінах випрошувати подачок. Жодного компромісу, «меморандуму» й «універсалу» з Януковичем бути не може!

(прес–служба ВО «Свобода»)

 

Олег Ляшко,
позафракційний нардеп, голова Радикальної партії
— про набуття чинності «законом Ка–Ка»:

— Янукович підписав мовний закон. За цю зраду українському народу горіти йому в пеклі.

(Facebook)

 

Микола Азаров,
Прем’єр–міністр України
— про ситуацію на українських автошляхах:

— На дорогах повинен панувати закон, порядок і рівне ставлення до всіх учасників руху. Чиновники, або так звані мажори, які вважають себе недоторканними чи особливими за кермом, повинні ходити пішки.

(«Українська правда»)

 

Сергій Міщенко,
позафракційний нардеп (екс–БЮТ)
— про свій досвід депутатства:

— Ніхто не вважає депутатів людьми. Фракція — це просто гарматне м’ясо, це засіб для вирішення лідерами особистих цілей. Члени фракції — це люди, на кістках яких лідери будують своє майбутнє.

(«Сєгодня»)

 

Петро Симоненко,
лідер Компартії
— про те, чи відберуть комуністи «Межигір’я» в Януковича:

— Реалізація гасла «Повернемо країну народу» передбачає вирішення цілого ряду завдань. Це і повернення поваги й пошани до людей похилого віку і пенсіонерів, повернення робітникам заводів і фабрик, селянам — ланів і так далі. Питання «Межигір’я» обов’язково розглядатиметься в рамках вирішення питання націоналізації, причому торкатися це питання буде всіх, а не вибірково. За всі роки незалежності в Україні було створено більше резиденцій, ніж у президента США, і з цим потрібно покінчити.

(УНІАН)