День народження — важке свято

День народження — важке свято

Третій тур прем’єр–ліги хоч і потрапив у затінок Олімпіади, проте за яскравістю подій, що відбувалися навколо та безпосередньо на футбольних полях, не поступався лондонським стартам.

Напевно, найголовнішою новиною, яка практично збіглася в часі зі здобуттям українцями першої олімпійської нагороди 2012 року, стало повідомлення про завершення Андрієм Шевченком кар’єри футболіста. Найвідоміший українець останніх десятиліть, володар «Золотого м’яча»–2004, який після завершення чемпіонату Європи узяв паузу для обмірковування своєї подальшої долі, вирішив більше не грати у футбол на професіональному рівні, а балотуватися в народні депутати за списком партії «Україна — Вперед!» Наталії Королевської. Доскіпливі спостерігачі одразу пригадали, що «Україно, вперед!» — гасло нашої збірної на домашньому ЧЄ, ці слова написані на комірі офіційної форми «синьо–жовтих».

МОЗАЇКА

МОЗАЇКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Срібний акцент

Срібний акцент

Два поспіль Гран–прі, у Сильверстоуні та Хоккенхаймі, де перемагав Фернандо Алонсо, мали статус дощових — в обох випадках кваліфікація проходила на вологій трасі. Переїхавши до Угорщини, гонщики також зіштовхнулися з примхами природи, що підмочила першу тренувальну сесію в п’ятницю. Надалі ж над Хунгарорингом безжально смалило сонце, і на розстановку в пелотоні це жодним чином не впливало. Як усі три вільні практики, так і кваліфікацію — третю в сезоні й 22–гу в кар’єрі — виграв британський гонщик «Макларена» Льюїс Хемілтон. Не було рівних чемпіонові світу 2008 року й у недільній гонці. Попри пресинг одразу двох болідів «Лотуса», лідер «Срібних стріл» продемонстрував розважливість й упевнено здобув другу перемогу в сезоні.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики