Депп знову при Параді

25.07.2012
Депп знову при Параді

Актриса Амбер Херд, заради якої Джонні Депп нібито покинув матір двох своїх дітей Ванессу Параді, зізнається, що насправді їхній із Джоном роман був коротким і давно вичерпався. Пара почала зустрічатися під час спільних зйомок у фільмі «Ромовий щоденник» — 49–річний Депп не зміг встояти перед чарами 26–річної бісексуалки, й екранна закоханість переросла в реальну. Актора і раніше було складно назвати «хорошим хлопчиком», проте саме інтрижка з Амбер остаточно урвала терпець Ванессі, яка вирішила розлучитися з «Піратом Карибського моря». Так принаймні стверджують таблоїди, бо у друзів Херд інша версія — знаменита пара, мовляв, розійшлася вже давно, просто вдало приховувала цей факт.

Так чи ні, а від галасу, що здійнявся довкола стосунків із Джонні, була не в захваті й Амбер. Коли кожне бульварне видання почало обговорювати їхній роман, актриса стала нервувати і дратуватися. От же ж, мовляв, «мильна опера наяву». Тепер, як стверджують друзі дівчини, вона підтримує з Деппом лише дружні взаємини, надаючи перевагу іншим коханцям та коханкам.

А тим часом Джонні проводить канікули разом із Параді та дітьми — 13–річною Розою і 9–річним Джеком. Днями вони поїхали відпочивати до свого заміського будиночка на півдні Франції. Звісно, не факт, що йдеться про поновлення стосунків, які тривали 14 років. Проте тішить уже те, що бодай заради дітей одна з найчарівніших пар шоу–бізнесу залишилася друзями.