Саєнтологічне сватання

24.07.2012
Саєнтологічне сватання

Після розлучення з Кейті Холмс, яка «зрадила» сайєнтологічну секту й повернулася в рідну католицьку віру, Том Круз повинен знайти собі справжню соратницю, що поділяла б його релігійні принципи. Такої думки дотримуються одновірці голлівудської кінозірки. І, схоже, вже підшукали Крузові підходящу кандидатуру на дружину — актрису італійсько–нікарагуанського походження Йоланду Пекораро.

Щоправда, у 27–річної чорнявки є бойфренд, причому також саєнтолог. Але куди йому до такого завидного жениха, як Круз — знаменитий, багатий, вродливий, і байдуже, що вже стукнуло 50. Та ще й такий шанований у своїй церкві. Це Йоланді точно сподобається, адже вона — одна з найпалкіших сповідниць­ саєнтологічного вчення, як і її батьки.

За чутками, Том не лише знайомий, а й недовго зустрічався з Пекораро — ще до того, як зустрів Кейті. Правда, тоді Йоланда було зовсім молоденька.

Сам Круз плітки про «сватання» наразі не коментує. Днями актор уперше після початку шлюборозривного процесу побачився зі своєю донечкою Сурі. І хоча зустрічі люблячого батька й дитини заважав цілий натовп папараці, Том просто сяяв від щастя.

У мировій угоді з Кейті вони домовилися, що зроблять усе заради щастя дочки і не розмовлятимуть із нею про релігію. А саме затяті спроби чоловіка виховати Сурі фанаткою саєнтології, яку в багатьох країнах вважають тоталітарною сектою, стали останньою краплею, що змусила Холмс подати на розлучення.