«Оновлення» Адріївського–2

«Оновлення» Адріївського–2

Комунальне підприємство «Дирекція будівництва шляхово–транспортних споруд Києва» оголосило тендер на генпідрядні роботи з реконструкції транспортної розв’язки на Поштовій площі Києва. Розкриття пропозицій відбудеться 16 серпня. Про це пише загальнодержавний веб–портал «Вісник державних закупівель». За його даними, організатори закупівлі очікують, що вартість робіт сягне 404 мільйони гривень. Кошти на будівництво буде виділено з державного та місцевого бюджету Києва.

Пам’ять про потоп

Пам’ять про потоп

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Відтепер у Києві побільшало пам’ят­них знаків: нещодавно на Подолі, а саме на ­вулиці Юрківській, 34а, урочисто відкрили пам’ятну табличку, яка свідчить про рекордну повінь у столиці 1931 року.

Коли білий халат не годує

Коли білий халат не годує

Київські медики не пригадують чогось подібного за останні десять років. Уже два тижні їм без жодних адекватних пояснень затримують зарплатню. Регіональний орган управління — Головне управління охорони здоров’я при міській адміністрації — як води у рот набрало. Лікарям не дозволяють говорити про проблему та писати скарги. Керівники столичних лікарень лише розводять руками — мовляв, грошей нібито не стало через єврочемпіонат.

Певне «покращення» поки що прийшло лише до працівників міської станції швидкої допомоги. Їм 11 липня таки виплатили зарплату за минулий місяць. У решті медзакладів, якими опікується місто, а не безпосередньо міністерство, лікарі працюють на правах волонтерів.

Всі статті рубрики