«Хлопці, взяли віжки — то душіть!»

«Хлопці, взяли віжки — то душіть!»

Минулої осені, після того як боксерська збірна України здобула на чемпіонаті світу в Баку чотири золоті та одну срібну медаль, імена Олександра Усика, Василя Ломаченка, Євгена Хитрова, Тараса Шелестюка та Дениса Берінчика гриміли на весь світ. Однак, як сказав «УМ» головний тренер чемпіонів Дмитро Сосновський, перемагати на чемпіонаті Європи й світу добре, але підсумки чотирирічного циклу будуть підбиватися саме після Олімпійських ігор. «Олімпіада — це зовсім інші змагання. Якщо ми на ЧС виступали окремою командою боксерів, то сьогодні ми представляємо національну олімпійську команду. Це значно вищий рівень. Відтак дуже хочеться зробити вагомий внесок в медальний доробок країни», — каже Сосновський.

Коник Конькова

Коник Конькова

Хто очолить футбольне господарство України після Григорія Суркіса? День виборів нового президента Федерації футболу — 2 вересня — невпинно наближається. У цьому питанні почала з’являтися деяка ясність.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Роман Пачев: Ми робимо шоу для глядачів

Роман Пачев: Ми робимо шоу для глядачів

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

В останні роки в Україні й світі стрімко набирає популярності пляжний футбол. М’яч на піску дедалі більше ганяють професіонали, а не лише відпочивальники. «Без сумніву, це професіональний вид спорту, адже досягти високих результатів без кропіткої роботи просто не можливо», — каже тренер збірної України з пляжного футболу Сергій Кучеренко, який вивів наших «пляжників» на чемпіонат світу–2013, що відбудеться на Таїті.

Одним із лідерів української збірної, яка на недавньому Кубку світу в Москві посіла високе третє місце, є одесит Роман Пачев. Про нього головний тренер каже: «справжній професіонал». А ще — прогресивна, дотепна людина з трьома освітами, в чому особисто переконався кореспондент «України молодої».

Всі статті рубрики