Піратка при надії

18.07.2012
Піратка при надії

Пе не вважає материнство своєю найкращею місією.

Одна з найсимпатичніших зіркових пар знову готується до поповнення в сім’ї. Як з’ясувала іспанська телепрограма Espejo Publico, «оскароносне» подружжя Хав’єра Бардема та Пенелопи Крус чекає на другу дитину — Пе вже на третьому місяці вагітності.

Після народження в січні 2011 року первістка, сина Лео, зірка фільму «Вікі Крістіна Барселона» й четвертої серії «Піратів Карибського моря» не раз казала, що материнство — найкраща місія в її житті. «Я домогосподарка, і це так чудово! З появою сина я стала менше зациклюватися на своїх проблемах, — тішилася Пенелопа. — Я завжди була нервовою, постійно переживала з різних приводів. Тепер це в минулому — я зрозуміла, як швидко спливає життя, і не можна безперервно хвилюватися на рівному місці».

38–річна актриса зізналася, що заради сім’ї готова якщо не зовсім залишити улюблену справу, то принаймні зменшити кількість зйомок до мінімуму. Наразі у планах Пе стоїть принаймні два фільми: «Коханці–пасажири» (Los amantes pasajeros) улюбленого іспанського режисера Педро Альмодовара, який фактично вивів її в люди, і «Радник» американця Рідлі Скотта, у якому партнерами Крус стануть її чоловік Бардем, секс–символ Голлівуду Бред Пітт, Камерон Діаз та інші відомі актори. Прем’єри обох стрічок заплановано на 2013 рік.

 

А ТИМ ЧАСОМ...

42–річна американська акторка Ума Турман минулої неділі народила третю дитину. Про це повідомляє «Ассошіейтед пресс» із посиланням на офіційного представника Турман. Батьком новонародженої називають швейцарського фінансиста Ерпада Бюссона.

В Уми — зірки фільмів «Кримінальне читво» та «Вбити Білла» — до цього було двоє дітей, народжених у шлюбі з актором Ітаном Хоуком, — 13–річна дочка Майя Рей і 10–річний син Левон Роен.