Маша + Саша = весілля

06.07.2012
Маша + Саша = весілля

Вилетівши з Уїмблдонського турніру вже в 1/8 фіналу, що означає для неї й прощання з титулом першої ракетки світу, російська красуня–тенісистка Маша Шарапова вирішила згадати про особисте життя. Іще два роки тому бойфренд, баскетболіст клубу «Лос–Анджелес лейкерз» Саша Вуячич попросив її стати його дружиною, і Марія погодилася. Проте під вінець не поспішала. І тільки зараз Саша нарешті дочекався від коханої конкретної дати весілля: спортсменка офіційно повідомила, що урочистості відбудуться 10 листопада у Стамбулі. Чому саме там? Бо парочці це самобутнє місто останнім часом дуже до вподоби.

За словами Шарапової, церемонія буде вкрай скромною і за присутності лише найближчих друзів та родичів. «Я дивилася весільну церемонію принца Вільяма і Кетрін Міддлтон. Вона була грандіозною — за подіями в Лондоні того дня стежили мільйони людей в усьому світі». І сукня у нареченої була фантастичною. Але це — не мій варіант ідеального весілля», — зізналася Маша.

 

А ТИМ ЧАСОМ...

За чутками, нарешті зібралася заміж і «оскароносна» кінозірка Наталі Портман. Як повідомляє американський журнал «Ін тач», актриса призначила дату весілля з батьком свого первістка Алефа, хореографом Бенжаміном Мільп’є, на 5 серпня. За даними видання, парочка обвінчається у районі Біг–Сюр (штат Каліфорнія) — ця місцина дуже подобається Наталі.