Пес сліду не взяв

Пес сліду не взяв

Три роки тому — 21 травня 2009 року у селищі Таромському, що на околиці Дніпропетровська, розігралася кривава драма. Просто у власному будинку знайшли вбитими подружжя пенсіонерів Шаталових (деякі прізвища змінено. — Авт.). За місцевими мірками, вони вважалися родиною заможною — в оселі водилися дорогі ікони, золото, не говорячи вже про гроші.

По маршруту ґвалтівника

По маршруту ґвалтівника

До черкаської міліції звернулася неповнолітня дівчина та її 19–річна подруга, які розповіли, що пізно ввечері поверталися додому й побачили, як слідом за ними йде невідомий. У безлюдному місці він приставив до горла одній iз них гостру річ (пізніше слідчі з’ясують, що то була картка поповнення рахунку мобільного телефону. — Авт.) і, погрожуючи вбивством, потягнув обох до кукурудзяного поля. Там чоловік зґвалтував одну з дівчат, іншiй удалося втекти.

Зекономила на житті

Зекономила на житті

Районний суд виніс вирок щодо 77–річної мешканки міста Чортків, звинуваченої в убивстві другокурсниці місцевого медичного коледжу. Дівчина разом iз подругами винаймала кімнату в приватному будинку літньої жінки. Одного разу вона надто довго затрималась у ванній кімнаті, а коли ж господиня та інші дівчата стривожились iз цього приводу, було вже запізно.

Всі статті рубрики