ЦИТАТИ ТИЖНЯ

28.06.2012

Віктор Ющенко,
лідер «Нашої України»
— про напрями критики:

— Чи ми будемо говорити про «Межигір’я» — хоч і про це треба, але не забувати після розмов про «Межигір’я» визначити порядок завтрашнього дня для України. Щоб не трапилось так, що ми виберемо тих, хто легко може змінити владу, але не зможе привнести українську національну ідею. Щоб не трапилось так, що ми Януковича замінили на Януковича­2, Януковича­3.

(УНІАН)

 

В’ячеслав Брюховецький,
почесний президент Києво­Могилянської академії
— про мовний законопроект Ківалова­-Колесніченка:

— Якщо говорити про авторів цього законопроекту, то це питання не до мене, а до психіатрів. Щодо суті — цей законопроект не просто так з’явився. Це частина великого плану дебілізації української нації.

(RegioNews)

 

Юлія Тимошенко,
засуджений екс-­Прем’єр­-міністр
— про підхід Президента Януковича і Партії регіонів до парламентських виборів та спроби отримати конституційну більшість:

— За рахунок махінацій на мажоритарних округах диктатор у новому парламенті може отримати право остаточно спотворити українську Конституцію.

(«Лівий берег»)

 

Микола Азаров,
Прем’єр­-міністр
— про роботу в уряді:

— ...Але ви знаєте, що міністр — це насправді нудна робота, за великим рахунком. Я сам міністром працював, знаю, що кажу. Непроста, важка, нудна робота.

(«Українська правда»)

 

Юрій Луценко,
підсудний екс­-глава МВС
— реагуючи на процесуальні дії судді Медушевської:

— Тобто ви вважаєте, що абстрактне звернення «дебіл» відноситься до прокурора Зінченка? Тоді добре — суд визнав, що Зінченко — дебіл!

(УНІАН)