І знову Джордж

26.06.2012
І знову Джордж

Джордж Майкл вирішив відродити поп–дует «Wham!», до складу якого, крім нього самого, входив Ендрю Ріджлі. Про це повідомила газета «Дейлі міррор» із посиланням на джерело, близьке до учасників проекту. Возз’єднання ансамблю, що користувався великою популярністю в 1980–х роках, заплановано для того, аби гідно відзначити 30–річчя композиції «Wham Rap! (Enjoy What You Do)» — одного з перших хітів колективу.

Про повноцінний тур або запис нового матеріалу не йдеться. Передбачається, що ювілей вшанують єдиним концертом.

Гіоргіос Панайоту (це справжнє ім’я Джорджа Майкла) та Ендрю Ріджлі випустили разом три студійні платівки; остання датована 1986 роком. Після розпаду групи Джордж зайнявся сольною кар’єрою, а Ріджлі пішов із шоу–бізнесу. До останнього часу він узагалі не займався музикою. Зараз Ріджлі вже 49 роки, а Джорджу Майклові вчора виповнилося стільки ж, тож ініціативу із возз’єднанням можна вважати подарунком зірці на день народження.

«Wham!» втілювали на сцені образи молодих багатих гульвіс, що насолоджуються життям і не заморочуються якимись проблемами. Їхні пісні були прості й легкі; це вже в період сольної кар’єри Джордж почав писати «дорослу» музику і став «серйозною» зіркою. І от тепер шкільні друзі хочуть згадати юність. Сингл «Wham Rap! (Enjoy What You Do)» вийшов 16 червня 1982–го і дебютував на восьмій сходинці британського хіт–параду.

А наразі Майкл підготував новий реліз. 29 червня має вийти композиція «White Light», яку співак присвятив своїм шанувальникам, що підтримували його минулого року під час хвороби (у зірки була пневмонія).