Виборів ще немає, а фальшивки вже є

Виборів ще немає, а фальшивки вже є

Виборчі перегони ще не стартували, а на Черкащині в декого помітно здають нерви. Хтось так боїться опозиційних кандидатів на мажоритарних округах, що вже надрукував та порозклеював у кількох районах фальшиві листівки.

В обнімку з капітаном

В обнімку з капітаном

На хвилі сплеску популярності Андрія Шевченка дехто з потенційних кандидатів у нардепи вирішив попіаритися на тлі відомого футболіста. Так, зображення капітана збірної України з’явилося на агітаційному календарику нардепа від Партії регіонів Віталія Журавського, який буде балотуватися в депутати по мажоритарному округу в Житомирській області. Шевченко і відфотошоплений політик стоять в обнімку на тлі синьо–жовтого прапора й трибун НСК «Олімпійський», знизу — напис: «За Україну разом. Віталій Журавський».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Брязкальця недоторканності

Брязкальця недоторканності

До соціальних ініціатив та закону про підвищення статусу російської мови влада на шляху до виборів додала ще одну «рекламну фішку» — скасування депутатської недоторканності. Ця гра на питанні нерівноправності нардепів із «простими смертними» спливає на поверхню в ході кожної парламентської виборчої кампанії — зрештою, як і болюче питання другої державної мови. Позбавити народних обранців привілеїв закликали ще в 1990–х роках, потім зняти імунітет членів ВР перед законом збирався Віктор Ющенко. У 2007 році «Наша Україна — Народна самооборона» йшла на вибори, використовуючи білборди відповідного змісту. Але за п’ять років народні обранці так і не стали «доторканними».

Всі статті рубрики