Загадкова і вбивча

19.06.2012
Загадкова і вбивча

«Оскароносна» кінозірка Шарліз Терон між зйомками не має коли й угору глянути. Мало того, що робота віднімає весь вільний час, так іще й доводиться йти на неабиякі жертви — скажімо, для останнього свого фільму «Шалений Макс­4» актриса підстриглася «під їжачок», розпрощавшись із білявими кучерями. Щоправда, це лише чутки, оскільки підловити Шарліз із короткою зачіскою папараці поки що не вдалося — вона з’являється на людях винятково у плетеній шапочці.

Після завершення зйомок «Безумного Макса» у графіку 36­річної кінодіви стоять фільми «Хенкок­2», «Джинкс» та «Два пильні погляди», проте це не заважає Терон підписувати контракти на нові й нові проекти. Як повідомляє сайт Kinopoisk.ru, вона разом зі своєю компанією Denver and Delilah Productions виступить продюсером детективної комедії «Загадкове вбивство», режисером якої стане Джон Медден, відомий за фільмом «Закоханий Шекспір». Швидше за все, Шарліз зіграє в цій стрічці й одну з головних ролей.

Творці фільму описують його як «душевну деконструкцію трилера в дусі Агати Крісті». У центрі сюжету — американське подружжя, що їде у весільну подорож за кордон і там стає свідками вбивства. Як заплановано, «Загадкове вбивство» вийде на екрани на початку наступного року.