ЦИТАТИ ТИЖНЯ

15.06.2012

Микола Азаров,
Прем’єр–міністр України
— про труднощі роботи у владі:

— Жодна велика справа без помилок не робиться. Найлегше зупинитися і сказати: я боюся помилитися. Ну, боїшся помилитися — йди із влади.

(УНІАН)

 

Андрій Сенченко,
народний депутат від БЮТ
— про прем’єрство Миколи Азарова:

— Азаров своєю поведінкою та мовою у всього українського народу вже викликає сміх. А своїми діями — сльо­зи.

(«Газета по–українськи»)

 

Олександр Тимошенко,
чоловік лідерки БЮТ Юлії Тимошенко
— у листі до Президента Януковича про переслідування його дружини:

— Кожного дня через камери, встановлені за вашою прямою вказівкою в палаті моєї дружини в лікарні, ви, як маніяк і збоченець, спостерігаєте, що робить ця маленька, але сильна духом жінка. Наступним вашим кроком має стати пряма участь у допитах та катуваннях Юлії Тимошенко... Якщо називати мою дружину вбивцею — то треба назвати вбивцями і всю вашу донецьку компанію і вас особисто, тому що за час вашого царювання на Донбасі було вбито тисячі молодих хлопців, вбито відомих керівників злочинних банд, депутатів, громадських діячів, по трупах яких ви прийшли до влади.

(Українська правда»)

 

Леонід Грач,
нардеп, глава КПРС
— про хитання «регіонала» Колесніченка:

— Ми пам’ятаємо, як Вадим Колесніченко ще кілька років тому намагався захищати «бандерівщину»... Це як у фільмі «Весілля в Малинівці» — коли староста села змінює головний убір із червоною зіркою на інший і каже: «Влада змінилася». Це страшне явище. Коли люди коливаються так сильно, це завжди небезпечно.

(«Цензор.нет»)

 

Юрій Луценко,
екс–міністр внутрішніх справ
— про те, чи визнає свою вину у кримінальній справі:

— Я не визнаю вину. Я визнаю лише, що є опонентом Президента Януковича, а ви з прокурорами за це мене намагаєтесь посадити.

(«Українська правда»)