Як народила ваша мама

15.06.2012
Як народила ваша мама

Зірка «Американського пирога» та серіалів «Баффі — винищувачка вампірів» і «Як я зустрів вашу маму» Елісон Ханніган, виявляється, вже три тижні як вдруге стала мамою. Як їй із чоловіком Алексісом Денисофим вдалося приховати цю новину від усюдисущих «жовтих» журналістів — незрозуміло, проте факт залишається фактом: доти, доки щасливі батьки не повідомили про поповнення в сім’ї самі, ніхто й не знав, що ще 23 травня у пари народилася дочка.

Дівчинку назвали Ківа Джейн, і у неї вже навіть є перші зіркові фото — Елісон виклала у своєму «Твіттері» знімок її крихітної ручки, який одразу розлетівся по таблоїдах. Підпис під фотографією лаконічний: «Любов».

У 38–річної Елісон та 46–річного чоловіка, теж актора (вони з дружиною разом знімалися і в «Баффі», і в «Мамі»), вже є одна дочка — Сатіана, яка з’явилася на світ у день народження мами, 24 березня 2009 року. Цікаво, що екранна героїня Ханніган, Лілі з серіалу «Як я зустрів вашу маму», наприкінці ­сьомого сезону, що завершився 14 травня, також нарешті пізнала щастя материнства. Щоправда, у них із Маршалом (його грає Джейсон Сігел) народився син.