Шакіра проситься в Україну

12.06.2012
Шакіра проситься в Україну

Колумбійська поп–діва Шакіра так хоче потрапити в Україну, що її представники навіть змушені були звертатися до організаторів Євро–2012 із проханням посприяти співачці в якнайшвидшому отриманні візи. Про це повідомляє «Газєта кієвская», яка зазначає, що організація приїзду зірки перетворилася на справжню спецоперацію.

Для громадян США та Євросоюзу, де Шакіра проводить більшість часу, українська віза не потрібна. Проте латиноамериканська зірка досі залишається громадянкою Колумбії, тож без відповідного документа їй не обійтися. Звісно, навряд чи Україна відмовила б такій поважній особі у праві на в’їзд, тим паче, що торік Шакіра вже відвідувала Київ — виступала восени на відкритті НСК «Олімпійський». Однак співачка, схоже, вирішила «перестрахуватися».

Звісно, відвідати нашу прекрасну країну вдруге колумбійська красуня прагне не лише тому, що вона їй дуже сподобалася (насправді під час першого візиту Шакіра нічого по суті й не побачила, крім дороги з аеропорту «Бориспіль» та стадіону). Річ у тім, що 24 червня в Україні відбудеться чвертьфінал чемпіонату Європи з футболу. І поп–діва не сумнівається, що в ньому зіграє збірна Іспанії, а отже, і її коханий — іспанський футболіст Жерар Піке. Більше того — фінал турніру також відбудеться у Києві…

Схоже, чутки про розрив 35–річної Шакіри з 25–річним Піке після того, як футболіст нібито її зрадив, були значно перебільшені. Нагадаємо, роман двох знаменитостей почався 2010 року — Шакіра виконувала гімн футбольного чемпіонату світу з футболу, а Піке знімався в її кліпі.