Неостання пісня

08.06.2012
Неостання пісня

Майлі Сайрус.

Улюблениці американських підлітків, співачці й актрисі Майлі Сайрус усього лише 19 років, а вона вже боїться засидітися в дівках. А може, просто не хоче знову втратити коханого — 22–річного австралійського актора Лайяма Хемсворта. Інакше б так не поспішала вискочити за нього заміж. Днями пара оголосила про свої заручини, і зірка «Ханни Монтани» не тямиться з радощів: «Я шалено щаслива і так мрію про щасливе майбутнє з Лайямом!»

Познайомилися голуб’ята на зйомках фільму «Остання пісня». Екранний роман переріс у стосунки в реальному житті, проте коли зйомки завершилися, згасли й почуття. У 2010 році пара розійшлася, щоб через місяць зійтися знову. І, нібито остаточно переконавшись, що розбитий горщик не склеїш, розбіглися — цього разу майже на півроку. Майлі навіть почала зустрічатися з іншим хлопцем. А весною 2011–го зустріла Хемсворта — і серце знову затріпотіло.

Цього разу перевірка почуттів виявилася успішною, проте закохані вирішили більше не ризикувати і «для надійності» скріпити свої стосунки офіційним шлюбом. Як дізналися американські таблоїди, 31 травня Лайям попросив Майлі стати його дружиною і подарував їй перстень із діамантом на 3,5 карата. Сайрус радо погодилася, про що днями й повідомила у своєму блозі. Коли весілля, наречені ще не визначили­ся.