Собачі «гурмани»

31.05.2012

Своє черево чоловіки 37 і 50 років, за звірячим інстинктом, наситили розділеною тушкою шестимісячного цуценяти кавказької вівчарки ще наприкінці квітня. Причому малого «кавказця» вони банально викрали у сторожа будівельної організації, що розташована буквально по сусідству з гуртожитком, де обидва мешкали. Грабіжники вдерлися до приміщення охоронця і забрали цуценя. Частиною собачатини живодери поласували самі, решту продали своїм же сусідам під виглядом телятини.

Тож спочатку міліція порушила кримінальну справу за фактом жорстокого поводження з тваринами. Але в ході досудового слідства до неї додалась ще одна стаття чинного Кримінального кодексу — грабунок, скоєний повторно за попередньою змовою групою осіб. Річ у тім, що чоловіки раніше вже відбували покарання за подібний злочин.

Як повідомила прес–офіцер Сімферопольського міськуправління міліції Оксана Сорокопудова, днями одного зi зловмисників «вирахували» й заарештували. Його ж напарник–собакоїд поки що в бігах. І затримання любителя собачатини лише справа найближ­чого часу. До речі, обом тепер загрожує від чотирьох до шести років ув’язнення.