Чоловіки обирають Бар

23.05.2012
Чоловіки обирають Бар

Чоловіки обирають Бар. Але не той, під яким мається на увазі генделик. А ту, яку три роки тому покинув голлівудський актор Леонардо ДіКапріо. Сьогодні його екс­подружка і власниця майже класичних форм 89­60­89 Бар Рафаелі є не тільки страшенно успішною і високооплачуваною супермоделлю, а й найсексуальнішою жінкою планети. Принаймні, це випливає із рейтингу, складеного американським чоловічим журналом «Maxim». Щороку він укладає топ­100 «найгарячіших» красунь світу, в якому мріє опинитися кожна знаменитість. Адже за кандидаток голосують самі чоловіки.

Рафаелі, якій у червні виповниться 27 років, зізналася, що не очікувала такої честі: «Я в шоці, що серед усіх цих красивих дівчат перше місце віддали мені. Для мене це велика честь, це титул, який я ніколи не забуду». «Всі ці красиві дівчата», яких мала на увазі Бар, це американська актриса Олівія Мунн (вона опинилася на другій сходинці), уродженка Чернівців Міла Куніс (у неї — «бронза»). Також до першої десятки найсексуальніших жінок світу потрапили зірка «Трансформерів» Меган Фокс, зірка серіалу «Доктор Хаус» Олівія Вайльд, співачка Кеті Перрі, моделі Міранда Керр і Адріана Ліма та інші.

Нагадаємо, що торік топ­сотню найсексуальніших очолювала 25­річна зірка «Трансформерів­3» актриса Розі Хантінгтон­Вайтлі. Проте чоловіча природа мінлива, тож цього року в них уже зовсім інша фаворитка.