Коли доля партiї не цiкавить

11.05.2012

Керiвники Харкiвської мiської та районних у мiстi Харковi органiзацiй «Нашої України» звернулися з відкритим листом до голови партiї Вiктора Ющенка, щоб висловити занепокоєнiсть ситуацiєю, що склалася.

«Щодо стану справ у Харкiвськiй обласнiй органiзацiї полiтичної партiї «Наша Україна», з гордiстю можемо сказати, що «Наша Україна» у Харковi успiшно подолала тимчасовi труднощi та активно дiє, — наголошують автори звернення. — Ми вiдчуваємо, як у цi нелегкi часи зростає авторитет нашої партiї, росте кiлькiсть її прихильникiв. Цих результатiв ми досягли, в першу чергу, завдяки тому, що маємо власне обличчя, захищаємо притаманнi нашiй партiї принципи та цiнностi, нiколи не вiдступаємо вiд них заради полiтичної доцiльностi. Саме цi принципи та цiнностi вiдстоювали Ви, Вiкторе Андрiйовичу, за часiв свого перебування на посадi Президента України та продовжуєте вiдстоювати зараз.

Наша акцiя за розiрвання Московських та Харкiвських газових угод набула суспiльного розголосу, про неї повiдомили регiональнi ЗМІ, ми поiнформували тисячi громадян про причини та наслiдки пiдписання Московських та Харкiвських газових контрактiв, зiбрали понад пiвтисячi пiдписiв пiд вiдповiдним зверненням до Президента та Кабiнету Мiнiстрiв. На жаль, не отримали ми iнформацiйної пiдтримки центральних органiв партiї», — зауважують також керівники «Нашої України» зі Слабожанщини.

«Харкiвськi партiйцi добре пам’ятають приїзд голови полiтради Валентина Олександровича Наливайченка до Харкова в День вшанування пам’ятi жертв Голодоморiв та полiтичних репресiй i його вiдмову зустрiтися з партiйним активом. Ще тодi в нас склалося враження, що доля нашої партiї пана Наливайченка не дуже цiкавить. Вимагаємо вiд Валентина Олександровича Наливайченка негайно припинити спроби дискредитацiї голови партiї та загравання з полiтичними силами, якi намагаються втручатися у наше внутрiшньопартiйне життя, обливають брудом нашу партiю та iї лiдера.

Вважаємо, що рiшення про те, в якому форматi партiя братиме участь у виборах до Верховної Ради, має приймати з’їзд партiї, i вимагаємо його термiнового скликання. До проведения з’їзду пропонуємо утриматись вiд гучних заяв i зосередитись на активiзацiї роботи мiсцевих осередкiв, яка неодмiнно продемонструє справжнiй, доволi високий, рiвень пiдтримки нашої партiї з боку українських громадян.

Полiтична партiя «Наша Україна» має всi пiдстави для того, щоб займати гiдне мiсце серед полiтичних сил демократичної, патрiотичної спрямованостi. Але варто пам’ятати, що рахуються з тим, хто має власнi принципи та цiнностi та активно дiє заради втiлення цих принципiв та цiнностей у життя».

 

К. Борiлко, голова Харкiвської мiської органiзацiї «Нашої України», О. Степановський, голова Червонозаводської районної органiзацiї, С. Бiлогрищенко, голова Київської районної органiзацiї, всього 7 пiдписiв.