Соло без віолончелі

11.05.2012
Соло без віолончелі

Новини про актрису Розамунд Пайк у пресі з’являються нечасто. Дочка оперних співаків, сама віолончелістка й випускниця Оксфорда, вона не женеться за скандальною славою, рідко відвідує світські тусовки — словом, таблоїди не надто цікавить. Хоча в активі 33–річної британки чимало солідних ролей: Джейн у голлівудській версії «Гордості й упередженості» (тій, де Ліззі грає Кейра Найтлі), Міранди Фрост у двадцятому епізоді «бондіани» «Помри іншим разом», Андромеди в новому проекті Джонатана Лібесмана «Гнів титанів».

Проте інколи й скромниця Розамунд з’являється на перших шпальтах. Цього разу привід приємний: Пайк уперше стала мамою. Як повідомляє британська газета «Дейлі мейл», днями актриса народила сина, якого назвали Соло.

Тато дитини — 49–річний бойфренд Розамунд, бізнесмен Робі Уніакі. Разом вони вже два роки, проте одружуватися досі не планували.

Розамунд раніше була заручена з режисером Джо Райтом, проте у 2008 році, буквально напередодні весілля, вони несподівано розійшлися. Тепер, за словами друзів, дівчина трохи побоюється планувати тривалі стосунки — щоб не наврочити. Хоча вони з Робі дуже щасливі.

До слова, для Уніакі, який був одружений двічі, це вже п’ята дитина.