НОВИНИ ПЛЮС

08.05.2012

Росіяни зроблять Януковичу «Смоленськ–2»?

Новий президент Росії Володимир Путін почне «антиукраїнський пропагандистський наступ» на всіх фронтах. Таку думку вчора на прес–конференції висловив політолог Віктор Небоженко. За його прогнозом, або до парламентських виборів, або після них в Україні з’явиться політична сила, відверто орієнтована на Путіна.

«Крім того, нам ще загрожує — а скоріше, не нам, а тим людям, що опиняться в літаку, — «Харків–2». Коли наших політиків — Прем’єра, Президента, ключових міністрів, глав адміністрацій, силовиків і так далі — посадять у літак і поставлять перед альтернативою: або «Смоленськ–2», або «Харків–2». І нам зненацька скажуть, що підписано принизливий пакет кабальних угод, який буде свого роду компенсацією тимчасової відсутності України в Митному союзі», — заявив політолог, маючи на увазі авіакатастрофу під Смоленськом, де загинула практично вся польська еліта, і угоди, підписані між Росією й Україною в Харкові.

Пропагандист Кремля в Одесі назвав Януковича «під...сом»

Позавчора в Одесі відбувся концерт на честь Дня Перемоги, організований скандальною партією «Родіна» Ігоря Маркова. Гість святкового мітингу, російський журналіст Михайло Леонтьєв, відомий співпрацею з Кремлем, заявив, що «Тимошенко для России предпочтительней Януковича, который — тот же Ющенко… Мы прос...ли страну… Надо восстанавливать огромную страну, а чтобы сделать это, надо перестать ставить на козлов и пид...сов, а поддержать партию «Родина». Цитату з Леонтьєва у своєму блозі навів заступник голови Одеської облради, «регіонал» Олексій Гончаренко. Перед москвичем зі сцени виступали мер Одеси Костусєв та віце–«губернатор».