Синці на животі

Синці на животі

Минулої п’ятниці сайт «Українська правда» опублікував фотодокази тілесних ушкоджень Юлії Тимошенко, нібито завдані їй конвоїрами в Качанівській колонії. Фотографії зробила омбудсман (на той час) Ніна Карпачова або її уповноважений, які відвідували Тимошенко на «зоні». Вони стверджують, що знімки датовані середою, 25 квітня. Тобто — через п’ять днів після транспортування екс–Прем’єра до лікарні, в ході якого, за словами ЮВТ, охоронці колонії її побили. Також Карпачова поширила ці фотографії серед дипломатів країн Європейського Союзу на зустрічі в представництві ЄС у Києві. Ідеться про синці знизу живота та на лівій руці ув’язненої.

Ялті — бойкот?

Ялті — бойкот?

Напередодні Євро–2012 Україна опинилася в центрі уваги всієї Європи. На жаль, не завдяки успішній підготовці до проведення футбольного чемпіонату — судити про результати «аврального» латання доріг і будівництва стадіонів європейці отримають змогу лише через місяць із гаком. Принаймні ті з них, хто приїде в Україну, попри заклики бойкотувати її у зв’язку з тиском на опозицію й відходом української влади від демократичних стандартів.

Із новим головою

Із новим головою

На свій XVІII з’їзд — вочевидь передвиборчий — Соціалістична партія збиралася у приміщенні... Центрвиборчкому. Якщо точніше, то форум СПУ 28 квітня відбувся в актовому залі Київської обласної ради, яка квартирує в одній будівлі з ЦВК. Соціалісти збиралися в закритому режимі, всупереч відданості задекларованим демократичним принципам роботи — щоб належним чином провести таємне голосування за голову партії, пояснив багаторічний лідер СПУ Олександр Мороз. Новим керівником обрали рекомендованого Олександром Морозом Петра Устенка, першого заступника голови СПУ з організаційно–кадрової роботи, організації ви­борчого процесу та його ресурсного забезпечення.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики