Обіцяного сім років чекають...

18.04.2012
Обіцяного сім років чекають...

Сім років разом, шестеро дітей, спільні інтереси і, нарешті, велике кохання — чи достатньо цього для того, щоб одружитися? Анджеліна Джолі з Бредом Піттом досі вважали, що ні. Якщо й так усе добре, то навіщо влаштовувати собі зайву мороку? Але діти зіркової парочки дотримуються іншої думки: вони вже кілька років не стомлюються вмовляти батьків, щоб ті побралися офіційно. Бодай тому, що весілля — це так весело!

Енджі з Бредом довго впиралися, обіцяючи, що обов’язково стануть на весільний рушничок, але «якось пізніше». Аж ось наприкінці минулого тижня американські таблоїди вибухнули новиною: Джолі з Піттом... ні, ще не одружилися, але принаймні офіційно оголосили про заручини. Дату весілля, щоправда, ще не призначили, але й це вже прогрес.

Напередодні цієї події 36–річна Анджеліна вперше з’явилася на публіці з діамантовою каблучкою на «тому самому пальці», хоча раніше категорично відмовлялася носити обручку. Раніше чутки про нібито вже призначене весілля з’являлися у пресі регулярно — спершу казали, що пара проведе кілька шлюбних церемоній за традиціями різних країн у березні, потім переносили святкування на літо... Проте досі від самих акторів жодного підтвердження таких планів не надходило.

І Енджі, й 48–річний Бред уже мають досвід невдалих шлюбів. Джолі була одружена двічі — з партнером по фільму «Хакери» Джонні Лі Міллером та експресивним актором і режисером Біллі Бобом Торнтоном. Пітт п’ять років прожив у шлюбі з Дженніфер Аністон, але потім на зйомках бойовика «Містер і місіс Сміт» зустрів Анджеліну... До речі, друзі Джен запевняють, що вона вже не тримає зла на колишнього й охоче прийде на їхнє з Джолі весілля, якщо запросять. Адже після багатьох років невдач в особистому житті 43–річна Аністон, здається, знайшла своє щастя з колегою по акторському цеху Джастіном Теру.