Закінчена любов

03.04.2012
Закінчена любов

Ще одне голлівудське подружжя, яке здавалося міцним, розпадається. Днями актор Пітер Фачінеллі, відомий за роллю Карлайла Каллена в «Сутінковій сазі», подав заяву на розлучення з дружиною, також актрисою Дженні Гарт. Слава Дженні вже в минулому, а колись у біляву кралечку Келлі з серіалу «Беверлі Хіллз 90210» були закохані тисячі хлопців по всьому світу.

Не виключено, що шлюб Дженні й Пітера розпався через те, що на «рядового» актора несподівано звалилася слава. Після успіху «Сутінкової саги» 38–річний Фачінеллі відчув себе зіркою і став позирати наліво, хоча доти був вірним чоловіком. Щоправда, і він, і Гарт заперечують, що причиною розлучення стала зрада.

Пара познайомилася 1996 року на знімальному майданчику фільму «Незакінчена любов». Тоді Дженні була ще одружена з Деніелом Кларком, і хоч вони вже кілька місяців не жили разом, Кларк образився й довго не давав їй розлучення. Заміж за Фачінеллі Гарт вийшла вже у 2001–му, коли їхній дочці йшов третій рік.

Повідомлення про те, що чоловік хоче її покинути, Дженніфер просто шокувало. «Я дуже важко це переживала, хоч і старалася триматися. Відводила дівчаток у школу, потім поверталася, лягала в ліжко й не вставала, аж доки не треба було йти їх зустрічати», — розповіла Дженні про свої переживання журналу «Піпл». Зараз у подружжя три дочки: 14–річна Люка, 9–річна Лола і 5–річна Фіона. «Я не наважилася сама розповісти їм про те, що ми з татом розлучаємося. Попросила зробити це Пітера й нашого сімейного психолога. Дівчата плакали, я плакала... було дуже важко», — каже актриса. ­Можна лише уявити, в якому настрої вона зустрічає сьогодні 40–річчя...