Буде хокеїстом!

28.03.2012
Буде хокеїстом!

Зірка фільмів «Оптом дешевше» та «Реальні дівчата» й серіалу «Пліткарка», одна з найхаризматичніших актрис молодого голлівудського покоління Хіларі Дафф стала мамою. Днями 24–річна Хіларі народила сина, неабияк порадувавши свого чоловіка, хокеїста Майка Комрі. Той хоч і казав, що дочка зробить його не менш щасливим, усе ж не приховував бажання виховати з первістка класного гравця НХЛ. Сам Майк у лютому був змушений завершити кар’єру в 31 рік після травми стегна, яке пошкодив уже втретє з 2007 року. До речі, з Хіларі він познайомився невдовзі після першої травми.

Малюка назвали Люком Крузом. «Ми дуже раді й почуваємося найщасливішими батьками на світі!» — написала Дафф у своєму «Твіттері».

Кілька тижнів тому актриса по­скаржилася прихильникам, що вже стомилася від вагітності й відчуває себе «надутим м’ячем, який може ось–ось луснути». За словами Хіларі, після пологів вона планує не повертатися до роботи щонайменше кілька місяців, щоб син не відчував себе покинутим. «Я постараюся навчитися бути чудовою матусею. Думаю, це одна з головних речей у житті кожної людини», — зазначила Дафф.

 

А ТИМ ЧАСОМ...

Зірка молодіжного серіалу 1990–х «Беверлі Хіллз 90210» Торі Спеллінг чекає четверту дитину. Актриса завагітніла лише через 5 місяців після народження доньки Хетті Маргарет. Окрім неї, у 38–річної Торі та її 45–річного чоловіка, продюсера Діна Макдермотта, є трирічна дочка Стелла та чотирирічний син Лайам. «Ми почуваємося дійсно благословенними. Господь послав нам іще одного ангела!» — написала щаслива мама у своєму мікроблозі на «Твіттері». Основне джерело прибутку Торі й Діна — зйомки реаліті–шоу про життя їхнього багатодітного сімейства. Після появи четвертого маляти його рейтинги, без сумніву, зростуть.