Хто відкривається, хто камуфлюється

Хто відкривається, хто камуфлюється

В олімпійський рік легкоатлети елітної групи готуються до головних стартів чотириріччя за індивідуальним планом. З огляду на це й формувався склад української збірної на чемпіонат світу в закритих приміщеннях, що завершився минулої неділі в Стамбулі. На «Атакой атлетікс арені» частково виступали наші лідери, частково — молодь. Як уже повідомляла «УМ», така строката компанія спромоглася здобути одну золоту й дві срібні медалі. П’ятиборка Наталя Добринська виграла з новим світовим рекордом, другі місця посіли її колега Олексій Касьянов та бігунка на 800 м Наталія Лупу.

Донецький слід

Донецький слід

Три тижні тому «Базель» і «Марсель» у домашніх матчах 1/8 фіналу Суперліги здобули мінімальні перемоги над «Баварією» й «Інтером» відповідно, забивши під завісу ігор. Підтвердити невипадковість того успіху вдалося лише французам — ціною неймовірних зусиль. Тоді як швейцарських вискочок поставили на місце.

Дозаправка перед третім фронтом

Дозаправка перед третім фронтом

Практично в один час лідер українського чоловічого волейболу — харківський «Локомотив» — припинив боротьбу за перемогу в двох турнірах. Спершу «залізничники» спіткнулися у чвертьфіналі європейського Кубка виклику, а напередодні Міжнародного жіночого дня засмутили своїх шанувальниць поразкою московському «Динамо» на тій самій стадії «плей–оф» відкритого чемпіонату Росії. Щоправда, для наставника «Локо» Юрія Філіппова дві невдачі мають абсолютно різний смак.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики