«Комунальні» мрії

«Комунальні» мрії

Обсяг київського житлового фонду, який уже давно потребує оновлення, за оцінками експертів, коливається від 40 до 60%. Поруч із багатоповерхівками, кількість яких постійно зростає, животіють і будинки, стан яких якщо не аварійний, то вже точно — такий, що без капремонту не обійтися. Нова влада, яка від початку каденції свого головного адепта Януковича позиціонує себе реформаторською, минулого літа збирала форуми для обговорення грядущої житлової реформи. Зрозуміло, обіцянки «покращення» не могли оминути і столицю.

Озеленені й обдурені

Озеленені й обдурені

На місці скандально відомої «троєщинської битви», де влітку мешканці та представники «Київміськбуду» силою вирішували, бути чи не бути торговельному комплексу, знову планують розпочати будівництво.

«Найкращі у світі коханки»

«Найкращі у світі коханки»

За версією міжнародного туристичного журналу «Travelers Digest», київські жінки очолюють список найпрекрасніших на планеті. Видання відзначає, що на відміну від росіянок, які посіли шосте місце, киянки «не такі залякані» і більш освічені — завжди готові поговорити про літературу та філософію.

Підземна нерухомість

Підземна нерухомість

Після низки аварій поїздів у київському метрополітені очільник міськ­держадміністрації Олександр Попов узявся заспокоювати мешканців Києва. За його словами, метрополітен є цілком безпечним для пасажирів, бо на цьому підприємстві працюють дуже фахові спеціалісти. І немає нічого дивного у тому, що трапляються певні проблеми, тому що більшість потягів метро експлуатується ще з 70—90–х років.

Всі статті рубрики