«Маски» з радіостанціями

«Маски» з радіостанціями

У місті Сміла невідомі в масках залізли до приміщення закритого акціонерного товариства й щосили побили охоронця. Потім вони зв’язали його, кинули на підлогу, накрили обличчя одягом і почали господарювати. «Болгаркою» нападники розпиляли два сейфи, забрали звідти 20 тисяч гривень і щезли.

Папуги для коханої

Папуги для коханої

Чого не зробиш для коханої дівчини? Саме так думав 24–річний закоханий волинянин, коли його дівчина забажала отримати в подарунок канарку. Грошей у парубка не було, тож він вирішив поцупити пташку в зоомагазині міста Ковель. А вже коли потрапив до крамниці через розбите вікно, то вирішив, що його панянка вартує більшого: замість канарки поцупив аж 32 папуги! Водночас ще й прихопив для чогось п’ять акваріумних фільтрів.

Стережіться жиголо

Стережіться жиголо

Знайомство в iнтернеті коштувало молодій львів’янці занадто дорого. 28–річна жінка завдяки всесвітньому «павутинню» познайомилася з 31–річним киянином. Поспілкувавшись місяць, вона зрозуміла, що в них багато спільного. Зустріч теж не розчарувала. Киянин приїжджав до Львова, але до столиці свою обраницю не кликав. Мовляв, живу з мамою і думаю, що двом найдорожчим для мене жінкам ще не час знайомитися. Варто почекати.

Кайфова «швидка»

Кайфова «швидка»

Співробітники «антинаркотичного» відділу обласної міліції затримали 22–річну фельдшерку «швидкої» однієї з райлікарень, яка фактично суміщала свої службові обов’язки медика з вельми специфічним «хобі»... наркокур’єра. Зрештою, як з’ясувалося пізніше, головним «захопленням» молодиці було вживання тих же таки наркотиків. Прилучилася вона до сумнівної для людини в білому халаті справи більше року тому.

Доньку — в оренду

Доньку — в оренду

З якого саме віку мешканка Коломиї почала залучати свою нині 18–річну доньку до платної любові, з’ясовує слідство. Встановлено, що вона неодноразово знаходила охочих за гроші переспати з дівчиною. Оплата здійснювалася за твердо встановленим прейскурантом. Періодичні доньчині заробітки заохотили коломиянку до реалізації масштабнішого «проекту». Як стало відомо оперативникам, ця жінка активно взялася за пошуки заможного клієнта, котрий узяв би доньку в тривалу сексуальну оренду.

Всі статті рубрики