Міс мама

07.03.2012
Міс мама

У родині американського мільярдера Філіпа Раффіна та української красуні Саші Ніколаєнко велика радість: подружжя вдруге стало батьками. 30–річна Олександра подарувала своєму 76–річному чоловікові дочку. Дівчинку назвали Мален Кей.

Маля побачило світ ще 19 лютого, проте на Батьківщину Олександри ця новина докотилася лише зараз.

«Вони не люблять говорити про своє особисте життя, — поділилася директор конкурсу «Міс Україна—Всесвіт» Анна Філімонова з одним з українських видань. — Але Сашу я, звичайно, привітала, щоправда, лише по iнтернету. Вона сказала, що найближчим часом в Україну приїжджати не збирається, буде весь час iз малятком». Сподіваємося, що дівчинка взяла все найкраще від своєї вродливої мами, яка 12 років тому отримала титул «Міс Україна».

Нагадаємо, що в пари вже є спільна дитина — син Річард Вільям Раффін, якому в травні цього року виповниться два роки. Водночас в американського багатія є ще троє дорослих дітей — двоє синів та донька, а також кілька онуків. «У нас дуже добрі стосунки. Ми разом зустрічаємо Різдво, День подяки, Новий рік, дні народження. Але водночас не набридаємо і не втручаємося в життя одне одного», — каже українська «мачуха» про стосунки з Раффінами–старшими.