Розпочнемо з футболу

Розпочнемо з футболу

Голова Львівської ОДА Михайло Костюк вважає виявом довіри до регіону ініціативу голови Данської бізнес асоціації Ларса Весберга інтегрувати інвестції, що надходять в Україну ­з–за кордону. Всього до асоціації входить 45 компаній, які забезпечують роботою 4 тисячі мешканців Західної України.

Прибуток від природи

Прибуток від природи

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ідеї щодо реформування економіки — не тільки української, а й світової — дуже часто не враховують основоположних механізмів її функціонування. А «перезавантаження» економічних процесів після кризи, яке вже почалося і яке аж ніяк не зможе оминути Україну, ґрунтуватиметься на моментах реформації, якими досі нехтували. Принаймні так стверджують науковці. І наводять приклади. Так, ще недавно китайці вирощували 34% світової бавовни. Але потім... вирішили відмовитися від неї, а звільнені землі використати під виробництво продуктів харчування. Натомість одяг вони вироблятимуть iз водоростей, які до цього доводилося знищувати — щорічно близько 20 млн. тонн. У новій галузі додатково задіють тисячі працівників.

Газове ВВП

Газове ВВП

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Україна, принаймні її найкраща частина, вже користується десятивідсотковою знижкою на російський природний газ. Таку заяву вчора зробив наш Прем’єр Микола Азаров. Раніше Микола Янович «написав» у своїй сторінці у «Фейсбуці»: «Коли у нас був голова Держдуми Росії (Сергій) Наришкін, він передав нам проект угоди про зниження вартості газу на 10%». А вчора очільник українського уряду доповнив цю фразу: «Газпром» не тільки обіцяв, він уже знизив ціну для певних компаній».

Всі статті рубрики