Місто женихів

02.03.2012

Досі шведська столиця — Стокгольм — була відома як екологічно найчистіше місто у світі. Виявляється, це не єдина його принада. Згідно з рейтингом туристичного сайту Travelers Digest, тут ще й живуть найкрасивіші чоловіки. Автори списку стверджують, що шведів помилково вважають холодними і дещо замкнутими. Насправді вони цікаві співрозмовники, вміють залицятися, а також чудово розуміються в питаннях моди, кулінарії, здоров’я і культури. А один із сайтів знайомств, характеризуючи шведів, додає, що вони — фанати спорту, тож фактично до глибокої старості стрункі й підтягнуті, а домашню роботу зазвичай охоче ділять iз жінками.

На другому місці вищезгаданого рейтингу опинилися чоловіки з Нью–Йорка, на третьому — з Амстердама. Також до топ–десятки завдяки мешканцям–красеням потрапили Ліссабон (Португалія), Буенос–Айрес (Аргентина), Сідней (Австралія), Мадрид (Іспанія), Берлін (Німеччина), Мілан (Італія), Тель–Авів (Ізраїль).

Нагадаємо, що за рейтингом міст iз найкрасивішими жінками Travelers Digest, в лідери вийшов Київ. Тепер мусимо констатувати: найвродливіші чоловіки і жінки зустрінуться під час проведення Євро–2012, адже в українську столицю, згідно з прогнозами, приїде 32 тисячі шведських уболівальників.