Дім, який продає Крістіна

21.02.2012
Дім, який продає Крістіна

Після розлучення поп–діва Крістіна Агілера вирішила круто змінити своє життя. Нагадаємо, торік вони з продюсером Джорданом Братманом розірвали шлюб, який тривав шість років. Відтоді Христя поправилася майже на 30 кілограмів, знайшла нове кохання — Метта Рутлера — і запевняє, що цілком щаслива. От тільки спогади про щасливе свого часу життя з «колишнім», яке завершилося так сумно, час від часу псують настрій, нагадуючи, що кохання не вічне.

Зовсім не згадувати про Джордана Агілера не може — все–таки у них є спільний син, трирічний Макс. Проте здихатися матеріальних артефактів їхнього подружнього минулого цілком їй до снаги. Днями 31–річна співачка виставила на продаж свій особняк у Беверлі Хіллз, де вони колись мешкали разом із Братманом. Житло справді розкішне: шість спалень, дев’ять (!) ванних кімнат, кінозал, кілька ігрових дитячих кімнат, спортзал, окремий салон краси і величезна гардеробна. Також на території є будиночок для гостей, басейн, SPA–комплекс і навіть власна студія звукозапису. Щоправда, обстановка в будинку на любителя — у стилі «дуже дорогий несмак»: усе дороге, різнокольорове, оксамитове, позолочене, «леопардове»...

Коштує вілла 13,5 мільйона доларів. Причому, незважаючи на кризу й падіння цін на нерухомість, це на два мільйони більше, ніж свого часу заплатила за неї сама Крістіна.