Саша плюс Маша

17.02.2012
Саша плюс Маша

Марія Шарапова.

Тенісистка Марія Шарапова, яка наразі посідає другу сходинку у світовому рейтингу, нарешті наважилася розпрощатися зі статусом однієї з найжаданіших наречених Росії. Щоправда, ощасливила 24–річна Маша не співвітчизника: її нареченим є словенський баскетболіст Александр Вуячич. У свої 27 він устиг пограти в Італії, двічі здобути титул чемпіона НБА (з клубом «Лос–Анджелес лейкерз» та перейти в турецьку команду «Анадолу Ефес»). Познайомилася парочка трохи більше двох років тому. Уперше «на людях» вони з’явилися разом у листопаді 2009–го, на концерті групи U2. А вже через рік коханий зробив Шараповій офіційну пропозицію руки і серця.

Маша нібито й не заперечила, проте з весіллям вирішила не поспішати. І в інтерв’ю заявляла, що кар’єра — понад усе, тож одруження може зачекати. Згодом вони з Вуячичем попросили своїх агентів підібрати день, у який обоє наречених будуть вільні від ігор, турнірів та інших обов’язкових для спортсменів такого рівня заходів. Представник Саші спершу за­пропонував призначити дату весілля на середину травня, проте сторона Шарапової цю ідею забракувала. Адже саме на той час припадає єдиний турнір «Великого шолома», який росіянка ще жодного разу не вигравала — «Ролан Гаррос» у Парижі.

Зрештою, узгодивши всі графіки, закохані вирішили: кращої дати, ніж 10 листопада (тобто 10.11.12), їм не знайти. Звісно, всі приготування до весілля також лежать на агентах і родичах — самим нареченим на це катастрофічно бракує часу.