ЦИТАТИ ТИЖНЯ

10.02.2012

Андрій Павловський,
народний депутат від БЮТ
— про останні призначення у «силових» структурах:

— Якщо або навесні або восени буде соціальне напруження в суспільстві, якісь мітинги, протести — ці відморозки, яких призначили на «силові» посади, дадуть команду стріляти, не задумуючись!

(«1+1»)

 

Анатолій Гриценко,
нардеп від «НУНС», екс–міністр оборони
— про «регіонала» Саламатіна на чолі МО:

— Темп втрачати не можна, треба йти далі: Інна Богословська — Прем’єр–міністр, Ганна Герман — міністр економіки, Леонід Черновецький — міністр аграрної політики, Вадим Колесниченко — міністр освіти, Геннадій Кернес — міністр соціальноі політики, Михайло Чечетов — міністр культури, Ельбрус Тедеєв — омбудсман...

(особистий блог)

 

Микола Томенко,
віце–спікер Верховної Ради від БЮТ
— про принципи нової влади:

— Якщо провести аналогію з популярним історичним діячем Гаєм Юлієм Цезарем, який, зокрема, увійшов в історію своїм висловлюванням «Veni, vidi, vici» («Прийшов, побачив, переміг»), то за два роки президентства Віктор Янукович для України та світу ввійде в історію тим, що «Прийшов, побачив, посадив».

(прес–служба Томенка)

 

Ренат Кузьмін,
заступник Генпрокурора
— про підривну роль журналістів:

— Сьогодні українська журналістика стала активним елементом спецоперацій проти української влади. Владу хочуть повалити зовнішні сили. Я абсолютно в цьому переконаний! І не тільки в Україні. Всі спецслужби світу, навіть у найдемократичніших країнах, використовують журналістику у своїх спецопераціях. У нашу добу розвитку комунікаційних технологій журналістика — одна з найважливіших складових психологічних воєн. Демонізація української влади та ідеалізація української опозиції — один з елементів цієї спецоперації. Навішування ярликів на українських чиновників з цієї ж опери.

(НБН)

 

Володимир Литвин,
Голова Верховної Ради
— про схильність декого з депутатів опозиції подавати не дуже корисні законопроекти:

— Пропонується багато проектів постанов, якими передбачається відзначення дат різного роду. Ми скоро будемо святкувати день народження коня якого–небудь князя!

(УНІАН)