НОВИНИ ПЛЮС

09.02.2012

Декриміналізація не пройшла

Верховна Рада вкотре відмовилася декриміналізувати 365–ту статтю Кримінального кодексу, за якою було засуджено Юлію Тимошенко. На вчорашньому засіданні ВР за зміну цієї статті проголосувало лише 159 депутатів.

Повернення «блудного сина»?

Народний депутат Олег Ляшко подав заяву про вступ у фракцію БЮТ. Його бажанням повернутися назад у БЮТ нібито керують «жаль і співчуття до сильної жінки, яка зараз у тюрмі». «Там є чимало моїх друзів, у яких чомусь, на жаль, опустилися руки. Мені прикро спостерігати за БЮТом, бо сьогодні це не політична сила, а зразок безсилля», — написав Ляшко на своїй сторінці у «Фейсбуці».

«Регіони» апелюють до ЄС

Фракція Партії регіонів закликає верховного представника ЄС із питань зовнішньої політики й політики безпеки, віце–президента Єврокомісії Кетрін Ештон переконати українську опозицію взяти участь у роботі Конституційної асамблеї, яка має підготувати оновлений Основний закон. Заклик міститься в листі на ім’я баронеси Ештон, підписаному лідером фракції ПР Олександром Єфремовим і заступником керівника Комітету ВР з іноземних справ Леонідом Кожарою.