Загроза злочинності

Загроза злочинності

Проводячи днями відеоселекторну нараду керівництва МВС за участю керівників територіальних підрозділів міліції, міністр Віталій Захарченко зачитав звернення колегії відомства до особового складу. Цим зверненням глава МВС, який щойно вийшов iз відпустки, буквально ошелешив: мовляв, злочинність стала однією із загроз національній безпеці держави! Звісно, громадськість знає про це вже давно, але подібне зізнання з вуст міністра внутрішніх справ засвідчує, що в нашої міліції украй кепські справи у питанні протидії криміналітету.

Фантазер із жезлом

Фантазер із жезлом

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Новий оригінальний спосіб покращення показників у своїй роботі винайшов інспектор одного з районних відділень обласного УДАІ Черкащини. Він «писав» протоколи, наче романи. При цьому даішнику–фантазеру може позаздрити будь–який письменник. Адже він придумував не тільки самих порушників, їхні прізвища, адреси та міста, а й «малював» порушення, котрі ті віртуальні водії начебто здійснювали на дорогах Черкащини.

Полювання на... корiв

Полювання на... корiв

Доволі незвичну кримінальну справу розглянув Юр’ївський райсуд Дніпропетровської області. І хоча підсудним інкримінували поширений злочин — крадіжку з проникненням у житло, але ж проникали вони до селянських хлівів і крали винятково корів!

Пригадали «боржок»

Пригадали «боржок»

Днями співробітники Полтавського облуправління СБУ «вирахували» й затримали зловмисника, котрого розшукували ще з 2008 року. Йдеться про громадянина України Юрія Володимировича Бондаренка, котрий був одним з організаторів злочинної групи, яка привласнила та легалізувала 3, 43 млн. грн., що належали одній із полтавських філій «Промінвестбанку». Чому його так довго шукали? Як з’ясувалося, спритник тривалий час переховувався за межами країни завдяки зв’язкам у кримінальному середовищі Росії та Польщі.

Покаталися через зарплату

Покаталися через зарплату

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Двоє чоловіків охороняли сільськогосподарську техніку на одному з полів Золотоніського району. Було холодно, і вони вирішили зігрітися алкоголем. Коли сторожі випивали, приїхав їхній господар. Припаркувавши авто, він мовчки пішов спати в іншу кімнату сторожки.

Всі статті рубрики