Від Поттера до психо­­терапевта

07.02.2012
Від Поттера до психо­­терапевта

Колись Емма Уотсон зарікалася, що нізащо не стане актрисою — мовляв, за роки перебування в образі Герміони кіношна реальність їй остогидла. Але, як виявилося, дівчина поспішила з висновками. Бо хоча й вступила в університет на факультет філології, довго без зйомок не витримала. По завершенні «поттеріани» Емма знялася у фільмі «Сім днів і ночей із Мерилін», а зараз активно працює на знімальних майданчиках одразу двох проектів — «Добре бути скромником» та «Наполеон і Бетсі». Надалі на відпочинок теж сподіватися не варто — режисер чотирьох фільмів «поттеріани» Девід Йєтс уже запросив 21–річну улюблену актрису у свій новий проект.

В основу фільму виробництва кіностудії «Уорнер бразерз» «Твій голос у мене в голові» покладено мемуари британської журналістки Емми Форест. Насичене подіями життя у Нью–Йорку обертається для героїні сильною депресією й спробою самогубства. А також знайомством із лисим, огрядним, але надзвичайно життєлюбним 53–річним психотерапевтом, який повертає молодій жінці віру в життя й оптимізм.

Сценарій для стрічки Форест написала сама. Зйомки почнуться вже влітку. На роль оптимістичного психотерапевта «Уорнер бразерз» планує запросити якусь «велику зірку» — наприклад, Тома Хенкса або Джорджа Клуні.