Софія — не лише мудра

03.02.2012
Софія — не лише мудра

Софія Вергара.

У 40 років життя тільки починається, принаймні для сучасних представниць прекрасної статі. У цьо­му віці жінка вже досвідчена, мудра (а отже, й красива, адже вміє вдало підкреслити свої переваги й приховати вади), та ще й перебуває на піку сексуальної форми. І сперечатися з тим, що порівняно з легковажними юними створіннями жінки, яким далеко за 30, є значно привабливішими, можуть хіба що наївні юнці та підстаркуваті любителі молодого тіла.

Чоловіки, які беруть участь у щорічному опитуванні порталу AskMen.com, до таких вочевидь не належать. Цього року користувачі найпопулярнішого чоловічого сайту без вагань присудили титул «Найжаданішої жінки–2012» голлівудській кінозірці колумбійського походження Софії Вергарі. За зірку серіалу «Американська сімейка» проголосувало близько мільйона учасників опитування! Жінка, якій ось–ось поверне на п’ятий десяток (40 років актрисі виповниться 10 липня), за всю історію цього рейтингу перемагає вперше.

«Пані Вергара може похвалитися найкращим декольте на телебаченні, але, незважаючи на свої очевидні переваги, не соромиться бути однією з найкумедніших жінок, — коментує результати опитування редакція порталу. — А ще, хоч у це й важко повірити, у Софії є 20–річний син!»

До трійки переможниць увійшли також модель Кейт Аптон та актриса Руні Мара. Минулорічна переможниця рейтингу, зірка серіалу «Пліткарка» Блейк Лайвлі цього разу скотилася аж на 32–ге місце. У десятку найкращих потрапили також топ–модель Міранда Керр, актриса Скарлетт Йоханссон, «Герміона» Емма Уотсон, світська левиця Кім Кардаш’ян, співачка Ріанна та ще одна модель Кендіс Свонепоел.