«Ширка» на два мільйони

«Ширка» на два мільйони

Для співробітників Дер­жавтоінспекції Вишгородського району це було звичайне патрулювання території. Близько третьої ночі за тридцять кілометрів від міста Вишгород, що на Київщині, вони помітили на узбіччі дороги мікроавтобус «Мерседес Бенц». Міліціонери вирішили перевірити, чи все гаразд із водієм і пасажирами, та допомогти людям у разі потреби, адже лютували морози. Підійшовши ближче, інспектори помітили двох чоловіків, які намагалися завантажити в авто кілька мішків та величезну пластикову діжку.

«Косячок» під шашличок

«Косячок» під шашличок

До пори до часу секрет популярності в Калуському районі одного із закладів громадського харчування, який спеціалізувався на смаженні шашликів, дивував лише конкурентів. І ті з них, хто лаври успіху приписували здібностям тамтешнього 31–річного повара, не надто й помилялися, принаймні в умінні догоджати смакам найвибагливіших клієнтів. У цьому переконалися оперативники, коли зазирнули в приміщення, призначене для приготування смаженого м’яса по–східному. Та в цей момент кулінарний «віртуоз» займався дещо іншою справою — пригощав чоти­рьох відвідувачів харчевні марихуаною.

«Гостинці» педофіла

«Гостинці» педофіла

Місцева пенсіонерка, яка звернулася до співробітників кримінальної міліції у справах неповнолітніх міста Кременчука, повідомила їм приголомшливі факти сексуальної наруги над її восьмирічною онукою. Як з’ясувалося, спочатку розпусні дії стосовно малолітньої, а потім і «задоволення своєї статевої пристрасті неприродним способом» упродовж двох років (!) учиняв її 68–річний співмешканець. Літня жінка жила з ним під одним дахом досить тривалий час. А після того, як її донька — мати–одиначка на той час іще шестирічної дівчинки — померла, бабуся стала єдиним повноправним опікуном своєї внучки і, звісно, забрала її до свого помешкання.

Дружина в оренду

Дружина в оренду

Заробити грошей і при цьому не напружуватися вирішив 39–річний безробітний черкасець. Оскільки самому йому працювати не хотілося, а інтернет забирав увесь вільний час, то саме там він і вишукав цікаву ідею. Чолов’яга вирішив започаткувати «фірму» з надання секс–послуг. Уже й прибутки підрахував. От тільки спочатку не міг придумати, де ж знайти «працівниць» для інтимних послуг. Але потім йому наче розвиднілося, і він запропонував робоче місце своїй співмешканці.

А чорне — то любов. Платна

А чорне — то любов. Платна

Екзотичну як для Івано–Франківська жрицю кохання застукали з клієнтом у номері місцевого готелю співробітники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми. Як зізналася затримана студентка другого курсу одного з місцевих університетів, на стежку легкої поведінки її підштовхнула матеріальна скрута. Мовляв, грошей, що надходили від не надто заможних батьків з Африки, не вистачало на оплату навчання та проживання в Україні.

Всі статті рубрики