Бейонсе народила принцесу

11.01.2012
Бейонсе народила принцесу

Хоч західний світ уже давно відзначив і новорічні, і Різдвяні свята, для зірки r&b Бейонсе та її чоловіка–репера Джей Зі кінець першого тижня 2012 року став святковим. Як повідомляє американська преса, минулої п’ятниці співачка лягла в лікарню, де вони з чоловіком за 1,3 мільйона доларів орендували цілий поверх, і в ніч із 7–го на 8 січня народила довгоочікувану донечку.

Дівчинку, яка з’явилася на світ шляхом кесаревого розтину, назвали Блю Айві Картер.

Аби зберегти цю подію в таємниці від папараці, Бейонсе зареєструвалася під іменем Інгрід Джексон. А щоб ніхто з медперсоналу не «настукав» ЗМІ, у лікарні було запроваджено жорсткий пропускний режим — у працівників на вході відбирали навіть мобільні телефони.

Про вагітність 30–річної співачки стало відомо 28 серпня минулого року, коли на церемонії вручення MTV Video Awards у Лос–Анджелесі Бейонсе з’явилася в яскраво–червоній сукні, під якою було помітно округлений животик.

Після народження дитини однією з перших батьків привітала колега й подружка Бейонсе, співачка Ріанна. У своєму «Твіттері» вона написала: «Ласкаво просимо, принцесо Картер! З любов’ю, тітонька Рі». Не забарилися з привітаннями й інші знаменитості. А сестра Бейонсе Соланж заявила, що новонароджена — «найкрасивіша дівчинка на світі».

При цьому злі язики запевняють: вагітність була удаваною, впродовж уього терміну зірка носила накладний поролоновий живіт, а дитину для неї насправді народила сурогатна матір.

 

А ТИМ ЧАСОМ...

Британська актриса Сієнна Міллер та її бойфренд Том Старрідж чекають первістка. Про це пара оголосила напередодні новорічних свят (різдвяні канікули закохані провели в Парижі). Роман із 26–річним Старріджем 30–річна Сієнна закрутила через кілька тижнів після розриву з Джудом Лоу. Минулого літа вони почали жити разом, хоча одружуватися поки що не поспішають.